Att köpa våra produkter

Guide

Då det är lite annorlunda att köpa logotyp, strategiskt playbook för branding och andra produkter som vi erbjuder. Så har vi valt att göra en lite "guide" hur man kan gå tillväga. 

 1. Förberedelser
  För att kunna göra en logotyp eller grafik som faller er i smaken behöver du att veta på ett ungefär hur du vill ha din produkt. Bra punkter att tänka på är: Färger, stil, vilken bransch ni verkar inom, 3D eller 2D osv.
  Är du osäker, ta kontakt med oss. Vi finns här för att hjälpa till med ditt projekt. 
  Brandguru kontakta oss flik
  Bilden visar fliken på menyn

 2. Välj din produkt
  Nu har du antingen mejlat med oss och vet vad du har för preferenser. Nu är det dags att välja produkt. Undrar du mer om våra olika produkter kan du antingen klicka in dig på den intressanta produkten eller gå in på informativa sidor och läsa mer matnyttig information.
  Brandguru informativa sidor om branding
  Bilden visar fliken på menyn

 3. Innan du betalar
  En viktig detalj att göra innan du betalar är att skriva ner detaljerna om projektet. Oavsett om du har varit i kontakt med oss innan eller själv kommit fram till vad du vill ha utav projektet. Skriv vilken bransch du verkar inom, vilka färger du är intresserad av och t.ex. om det är en symbol logo hur du har tänkt dig, eller om det är en kombinationslogo vad som skall finnas med. 
  Brandguru kommentars fält vid kassan

  Bilden visar kommentarsfältet i kassan

 4. Slå igenom order
  Så, nu har du skrivit ner allting, eller refererat till vår tidigare mejlkonversation. 
  Nu är det bara att gå till kassan och slå igenom ordern. 
  Det enda du behöver att vänta på nu är att vi skickar första produkten. 

 5. Granska din produkt
  Nu när du har fått produkten, granska den noggrant. Det första utkastet du får är i mindre format samt har en vattenstämpel, detta är för att vi skall skydda produkterna från missbruk eller stöld. 
  Ifall du är nöjd det enda du behöver göra är att skicka ett mejl och godkänna produkten så skickas färdiga produkten ut till dig och affären är klar. 
  Är du däremot missnöjd så skall du kontakta oss med ändringarna som du vill att vi skall implementera. Vi gör om produkten tills att du är nöjd. 
  Brandgurus nöjd kund garanti
  Vårt huvudmål är att alla kunder skall vara 100% nöjda.